Årets konfirmationsgaver: Det her skal du købe

Der står forår i kalenderen, og det betyder traditionen tro, at årets mange konfirmationer er skudt i gang. Men ved du heller ikke, hvad du skal give konfirmanderne i  konfirmationsgaver. Vi guider dig til tre gaveidéer, der hitter stort lige nu.

1) Instagramplakater er det personlige gavevalg

Hvis der ikke allerede står Instagramplakater på konfirmandens ønskeseddel, så kan du godt regne med, at de fortryder, at de ikke har fået skrevet dem på. Hos Plakattrykkeren.dk, hvor de sælger de populære Instagramplakater, melder de om højere salg end nogensinde før på de eftertragtede Instagramplakater. Og det er især konfirmander, der kommer til at åbne de mange plakatrør, som de trykker hos Plakattrykkeren.dk i de her uger.

Instagramplakaten giver mulighed for at få et tilbageblik i konfirmandens liv, da meningen med plakaten er at samle de bedste og mest personlige minder fra livet. Og det benytter rigtig mange forældre, bedsteforældre og venner sig af.

2) Old school spillesæt til drengene

Rigtig mange drenge bruger timevis på at spille online på computer, men konfirmationstiden er den perfekte anledning til at introducere de unge teenagere for brætspillet. Hos Satana.dk melder de om solgte brætspil, som aldrig før.

Det er som om brætspillet har fået en hel renæssance, fortæller de hos Satana.dk, der blandt andet sælger 5 i et spil, der blandt andet indeholder kortspil som Poker og Black Jack.

3) Karaoke mikrofon til pigerne

En anden ting der hitter stort på især pigernes ønskesedler er Karaoke Bluetooth med Højtalere, fortæller de hos Satana.dk. I hvert fald er salget boostet helt vildt de seneste uger.


Rigtig mange piger i konfirmationsalderen leger ikke mere, men de kan stadigvæk godt lide af synge. Derfor er det en kærkommen gave med en mikrofon, når pigerne samles til en tøseaften. Og det er altså noget de mærker hos webshoppet Satana.dk.

TIPS til konfirmationstale? Så se mere lige her!

SCROLL NED FOR FLERE SJOVE JOKES! :)