Den store Black Friday guide 2017: Her er super-tilbuddene

Kan du heller ikke helt overskue, hvor der er penge at spare til Black Friday 2017? Vi giver her en lille guide til, hvor der i hvert fald store besparelser at hente. Vi hjælper dig til at gøre dankortet rødglødende, når der står fredag den 23. november i kalenderen. Vi har fundet de bedste deals frem, hvis du ønsker at være på forkant med julegaverne i år.

25% RABAT PÅ PERSONLIG COLLAGEPLAKAT – DINE MINDER PÅ VÆGGEN:
Vores venner hos Plakatrykkeren.dk giver gode rabatter til Black Friday. Den 23. november vil der være 25% rabat på hele shoppen. Men vi har allerede fået en rabatkode af dem. Så hvis du vil tyvstarte og købe en fed collageplakat allerede nu, skal kan du bruge rabatkoden: BlackFriday2017. Collageplakaterne er den perfekte gaveidé til kæresten, mor eller bedsteforældrene i som personlig julegave.

Her er et lille udvalg af de meste populære plakater hos Plakattrykkeren.dk:

 

50% RABAT PÅ JULETRÆSLYS MED FJERNBETJENING HOS SATANA:
Er du ikke vild med idéen om levende lys på juletræet, eller ønsker du bare at supplere de levende lys med nogle elektriske versioner? Så kan du lige nu få 50% på fjernbetjente juletræslys hos Satana.dk. Kan du heller ikke forestille dig noget bedre end at sidde i sofaen og tænde lysene? Det er da lir! Satana har også mange andre tilbud til Black friday. Besøg dem lige her.

Se hvordan juletræslyset virker lige her:

30% RABAT PÅ BILMAGASINET BOOSTED:
Har du også benzin i blodet? Så kan du lige nu blive ejer af massevis af Boosted magasiner. Frem til Black friday 2017 giver Boosted Magazine 30% rabat i deres shop. Det betyder, at du har mulighed for at spare mange penge på massevis af underholdning og guides. Desuden kan du få et godt tilbud på både fede hættetrøjer og t-shirt. Tyvstart allerede på Boosted.dk nu! Brug rabatkoden: BF2017 og få automatisk 30% rabat.

Her er nogle af de magasiner, du kan blive den glade ejer af:

 

SCROLL NED FOR FLERE SJOVE JOKES! :)