3 fars dag gaver du bare må købe

Er du i tvivl om, hvilken gave du skal give til far i fars dags gave? Så fortvivl ikke, vi guider dig til, hvilke gaver du bør investere i dette år. 

Gaver til fars dag må meget gerne være personlige eller byde på en form for legende element. Fædre køber typisk de ting de står og mangler, derfor må du gerne gøre noget uventet.

Til legebarnet:
Hvis din far ikke allerede har sit eget Segboard, så må det da være på tide at investere i et til ham, så han kan komme ud og give den gas. Hos Satana.dk har de et super godt tilbud på Segboards med en tilhørende Segboard Stol til. Det er god underholdning for selv de mest alvorlige fædre at få en tur på en Segboard Gokart.

“Vi sælger rigtig mange segboards, men vi kan godt mærke, at salget stiger op til højtider og mærkedage. Sidste år havde vi faktisk en del henvendelser omkring fars dag”, fortæller ejer Henrik Kloster fra Satana.dk.

SATANA.DK HAR LIGE NU TILBUD PÅ SEGBOARD-PAKKE FOR 1849 KR.

Til bil-manden:
Hvis din far er vild med biler, så er det et absolut must at invitere ham til årets Auto Show i Odense Congress Center, der byder på så meget bilunderholdning, at din far med garanti får tanket en god portion benzin i blodet. Du kan opleve massevis af special- og superbiler, og derudover kommer Monster Energys vilde GT-R med 1.200 HK og vil blive fyret af på udendørsracerbanen.


AUTO SHOW HAR LIGE NU TILBUD PÅ EN WEEKENDBILLET TIL 245 KRONER

Til nostalgikeren:
Hvis din far er nostalgiker, kan du også vælge at give ham et mere permanent minde for livet. Hos PlakatTrykkeren.dk sælger de instagramplakater, der samler årets bedste fotominder. Det har være far sammen med familien eller far på fisketuren. Det er vitterligt kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad instagramplakaten kan bruges til.

HOS PLAKATTRYKKEREN KAN DU KØBE DE POPULÆRE INSTAGRAMPLAKATER FRA 349 KR.

SCROLL NED FOR FLERE SJOVE JOKES! :)