Årets mest populære bryllupsgaver: De her gaver skal du give

Skal du også til bryllup i år? Men ved du heller ikke helt, hvilke bryllupsgaver du skal give årets brudepar? Vi har samlet 3 bryllupsgaver, der hitter stort i år.

Det er typisk lidt større forventninger til gaver, der gives ved særlige lejligheder som bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage. Det kan godt lægge et usynligt pres på gæsterne, der gerne vil komme med den helt rigtige gave. Vi har derfor valgt at komme dig til undsætning. Vi har snakket med tre forskellige webshop, der fortæller hvilket produkter der hitter stort i netop disse dage.

Flagermusstolen er en sikker klassiker
Der er rigtig mange brudepar, der gerne vil mindes den store dag. Derfor ønsker de sig typisk klassiske møbler af de store danske designere. Men også flagermus-stolen der er en af de helt store klassiskere er noget danskerne stadig nyder at have stående i hjemmet, fortæller de hos Satana.dk. “Der er rigtig meget salg i falgermus-stolene. Det mærkede vi også sidste år i sommerperioden, og når vi taler med kunder, så fortæller flere os, at de skal bruge stolene til bryllupsgaver” , fortæller Henrik hos Satana.dk. 

Køb den nu for kun 1.499 kr.

Instagramplakater er et synligt minde for livet
Brudepar vil gerne blive mindet om den store dag. Derfor melder de om travlhed hos Plakattrykkeren.dk, når bryllupssæsonen først skydes i gang. Og det er især de populære instagram- og fotocollager, som bliver til gaveobjekt til brylluppet. Både Instagramplakaterne og fotocollagerne samler minderne i tiden før brudeparret er blevet gift og er derfor en genial gave. Men vennerne er også begyndt at bruge formatet til at mindes polterabendet med.

Køb dem lige nu fra 199 kr.

Den perfekte morgengave til ham med benzin i blodet
Bruden er ofte i tvivl om, hvad hun skal give sin gom i morgengave. Men der er flere og flere brude, der køber oplevelser til deres kommende mand. Hos Boosted Magazine forventer de ligesom sidste år, at flere vil vælge at købe en billet til Auto Show Danmark, der er Danmarks største bilshow.

Køb billetter lige fra 245 kroner

 

LÆS OGSÅ: Årets konfirmationsgaver: Det her skal du købe

SCROLL NED FOR FLERE SJOVE JOKES! :)