Fem fede julegaver under 500 kr.

Nu skal der snart købe julegaver. Julegaveræset kryber tættere og tættere på, men resultatet behøver ikke ruinere dig. Her er fem fede gaver med stor værdi, som du kan lægge under træet, men som alligevel koster mindre end en plovmand.

Den personlige – fotocollagen der holder evigt
Det helt store julegavehit i 2018 bliver billeder. Men ikke bare billeder på din telefon. Nej, i år kan dine bedste billeder få liv på en måde, du ikke har set før. Med en fotocollage kan dine bedste billeder fortæller helt unikke historie om dem, du holder allermest af. Samtidig kan du være sikker på, at din julegave har længst levetid. Den vil være et hyggeligt minde som hele familien vil smile af i mange år frem i tiden.

Oplevelsen – en billet til fart over feltet i det nye år
Mange lækre lakeringer og flotte fælge nød rigtig godt af en dansk sommer med solskinstimer som aldrig før. En tid som desværre nu er afløst af efterårets gråkedelige og meget tågede toner. Men med den rigtige julegave kan du være den, der redder din bilglade ven fra at køre i garagen med en vinterdepression. Allerede nu kan du lægge en billet til en af de populære danske bilevents under juletræet. Og en kammerat, med bare den mindste dråbe oktan i blodet, vil huske din gave længe, når den giver mulighed for at springe køen over og direkte ind i hans lidenskab for de firehjulede.

Til hende – hvis du da ikke ligefrem skal på knæ
Er du endnu ikke parat til at høre det helt store ’ja’, men alligevel gerne vil forkæle kvinden i dit liv ved juletid, så er der andre veje. Kvinder eeeeelsker stadig tøj og sko. Og kan du ikke sparke dig frem i huset for hendes tøj, så er der altid den gode parfume eller billetten til koncerten med hendes yndlingsband. Det behøves ikke være den største flaske parfume eller adgang til pladserne længst fremme – bare rolig. Bare rolig! Kvinderne bliver glad bare, du gør dig umage.

Børnene – spil og smil
I en verden af digitale fortællinger har brætspil fået en utrolig renæssance. Og er du i forvejen ikke typen, der griber joysticket og udkæmper spektakulære middelalderslag eller sparker virtuelle hjørnespark i en lige så virtuelle fodboldkampe, kan du og ungerne garanteret finde mange hyggelige stunder i både klassiske og helt nye analoge lege her i den mørke tid. For hvem ved egentlig mest eller er snu nok til hurtigst at slå de andre hjem? Måske I allerede kan begynde at få det afgjort, når den sidste gave er pakket ud og maverne ruller med risalamande.

Lys i mørket til det aktive friluftsliv
Fik vi sagt, at det bliver mørkt som i rigtig mørkt over de næste måneder? Og at det er ikke en overbeskyttende tanke, men en rigtig god ide at lægge lys under juletræet i år. Nej, ikke af den levende slags. Men kender du en, der nyder livet i det fri hele året rundt, så er det ikke bare rart at kunne se længere frem end til næsetippen, men også en nødvendighed. Det er derfor ikke dumt med smarte lommelygter i et sejt design.

 

 

SCROLL NED FOR FLERE SJOVE JOKES! :)