Årets julegave – fjernstyret bil til 499,- der VIRKER!

KØB BILEN HOS MORFARS.DK HER

Vi må overgive os! Vi har lige fået den vildeste Hurricane fjernstyret bil ind af døren og den holder virkelig hvad den lover – den er for fed!

Vi ville lige give et par gode råd til dem der mangler den sidste julegave til børnene, for det kan virkelig være svært at købe det rigtige for der er mange muligheder og især her i sidste øjeblik – så kan man få lidt sved på panden. Men det kan stadig nås – bare rolig!.

Vi kunne ikke undgå at falde over deres annonce på facebook for deres vilde Hurricane fjernstyret bil, som de påstod både var hurtig, driftsikker og kunne holde til det meste. Den måtte prøves.
Efter flere år med fjernstyrede biler fra diverse legetøjsforretninger der meget ofte skuffede og bare så seje ud, så skulle denne fra en rigtig “RC” shop prøves og testes om der virkelig var forskel, når man købte fra en af dem der burde have forstand på det.

Den blev pakket ud og der var det med der skulle være til en fjernstyret bil. I disse dage er det ikke store ladere som i gamle dage, men et lille simpelt USB stik som du kan sætte til din mobillader.

Den blev testet og WOW – vi er virkelig imponeret. Den er bare for sindssyg den lille bil – vildt som den rykker og så til kun 499,- RESPEKT!.
 Hurricane-modellen har en topfart på op til 30 km/t som er rigeligt til de fleste.
Den er nem at styre da den har firehjulstræk og for de mindre børn kan man faktisk få den i en knap så vild udgave, som endda holder lidt længere på en opladning.

Hurricane er mega sjov at kører med – især når man er flere og den er perfekt på grus eller hårdt underlag, men græsplænen skal man nok holde sig fra – det er den for lille til. Her skal du op i en større, men de har simpelthen alt på den side, så det kan nemt findes hvis man vil have en mere terrængående bil. Se mere på www.morfars.dk .
Jeg kunne godt filme den, men da de selv har lavet en video som virkelig viser hvor vilde og underholdende de er, så tænker jeg det er bedre i bare ser den. Den holder hvad de lover i videoen, så du kan roligt regne med den er lige så sjov i virkeligheden som i videoen!.

PS. Den kan købes i flere forskellige farver og man kan selvfølgelig kører samtidig hvis man har flere af dem.

Så en stor anbefaling hvis du har børn der er vilde med biler og skal have en fjernstyret bil der ikke skuffer og kan holde til noget – til en fornuftig pris!.

KØB BILEN HOS MORFARS.DK HER

SE VIDEO MED HURRICANE HER:


SCROLL NED FOR FLERE SJOVE JOKES! :)