Årets bedste julegaveidéer til under 500 kroner

Er du også helt blank på, hvad du skal give i julegave? Vi har samlet 5 kreative bud på, hvad du kan smide under juletræet i 2019.

Den personlige gave

Vil du gerne gøre et godt indtryk med din julegave og sørge for, at din gave skiller sig ud fra mængden? Så skal du overveje at få lavet en personlig fotocollage af årets bedste fotos. Det bliver ikke mere personligt end at samle årets mest mindeværdige øjeblikke på en dekorativ plakat.

Årets julegave er en fotocollage af hele familie. En personlig julegave, der varmer om hjertet, uanset om det er til forældre, bedsteforældre eller måske en veninde. Mulighederne er uendelige for at designe en fotocollage, der passer præcist til det menneske, du gerne vil forkæle med et personligt minde.

Se det store udvalg af flotte plakater her

Den velgørende gave

Skal din gave gøre en forskel for andre mennesker, end blot den der modtager julegaven, så kan du også vælge at satse på en velgørende julegave. Især ældre mennesker har sjældent nogle ønsker, og her kan en velgørende julegave måske netop give mening. Du kan give alt fra en ged til at gøre bedstemor til fadder for et barn i Afrika. Mulighederne er uendelige og behøver ikke koste det vilde, men det er en varm tanke om, hvad julen egentlig bør handle om.

Se nogle af mulighederne her

Den klimavenlige julegave

Tag på jagt i en genbrugsbutik. Der findes massevis af genbrugsbutikker landet over. Så uanset om du jagter en klimavenlig julegave på Sjælland, Fyn eller Jylland, er mulighederne mange. Og faktisk bugner det ofte med gamle skatte i de danske genbrugsbutikker. Du kan finde legetøj, tøj og møbler, der stort set ikke er brugt. Du kan gøre unikke fund til stort set  ingen penge. Så udover at du kan købe klimavenlige gaver i genbrugsbutikkerne landet over, så er der også mulighed for at spare på pengene ved at omlægge dine julegaver til klimavenlige, brugte varer.

Se listen over genbrugsbutikker her

Den sjove julegave

Du kan også vælge en helt anden strategi og købe noget sjovt og uventet. Måske har du en kær ven eller et nært familiemedlem, der trænger til opmuntring, og hvilken bedre anledning findes der, end at bruge julen til at invitere på sjove oplevelser. Det behøver ikke nødvendigvis koste en formue. Du kan investere i billetter til alt fra standup til en tur i svømmehallen. De sjove gaver behøver ikke være dyre. Du skal bare være kreativ og finde på oplevelser, der indbyder til sjov.

Find din nærmeste svømmehal lige her

Den adrenalinpumpende julegave

Har du et familiemedlem, der trænger til at få en god oplevelse og komme ud og få et ordentligt adrenalinkick, så er der også flere muligheder. Der findes massevis af oplevelsesgaver, du kan investere i. Ulempen ved at investere i gavekort er selvfølgelig, at de bliver glemt i en skuffe. Så er det måske mere sikkert at købe billetter til årets bedste events. Det kunne være bilmessen Auto Show Denmark, hvor du kan opleve biler i enhver afskygning. Prisen er overkommelig, og giver du til en far, kan han have sine unger med gratis, hvis de er under 7 år.

Se billettyper og priser her

SCROLL NED FOR FLERE SJOVE JOKES! :)