Den ældre dame der fik et ansigtsløft…

ANSIGTSLØFTNING
En sød men også lidt slidt kvinde pa 59 år havde besluttet sig for at få en ansigtsløft, som der stod i annoncen. Hun blev mere tilfreds med sit spejlbillede efter sit løft og endte med også med at runde frisøren inden hun begav sig ud i byen igen. Hun besluttede sig for at teste, hvad alder tilfældige mennesker ville anslå hende til at være.
Hun stoppede derfor et postbud og bad ham give sit bud pa hendes alder.
-Tja, skal vi sige 39 år? – Fantastisk, faktisk er jeg 59 år, sagde kvinden lykkeligt Det var frokosttid, og maven rumlede, sa hun gik ind i en McDonald’s. – En burger, tak. Hvor gammel tror du forresten lige, jeg er? Spurgte hun ekspedienten, der gloede pa hende.
– Du er … 37 år, sagde han. – Nej, jeg er faktisk 59 år, men tak for komplimentet.
Inden hun ville tage hjem med bussen, satte hun sig udenfor restauranten og spiste. Senere ved stoppestedet mødte hun en gammel mand, og han fik også det velkendte spørgsmål.
– Ah, ved du hvad. Jeg er så gammel, at jeg ser dårligt. Men i min ungdom kunne jeg altid gætte kvinders alder ved at føle pa dem bag i, sagde han.
Hvad?
– Ja, jeg kan fortælle dig din eksakte alder, hvis jeg ma føle dig på ballerne – altså uden på kjolen, sagde den gamle. Der var ingen andre i nærheden, så kvinden tog chancen. – OK, men hurtigt, sagde hun. Manden følte og sagde: – Du er 59 år. – Det er da utroligt. Det er sandt. Hvordan gjorde du egentlig det? – Jeg stod bag ved dig i køen pa McDonald’s.

SCROLL NED FOR FLERE SJOVE JOKES! :)