15-årig parkerer sin nye Porsche i forældrenes garage – årsagen den er GENIAL!!

Vi har fundet den her historie, der vist har floreret rundt på nettet i flere år. Vi ved ikke, om den er rigtig eller ej, men vi synes, det er så sjov, at vi ville dele den med dig… 🙂

En 15-årig dreng kom en dag hjem med en helt ny Porsche en dag. Hans forældre var naturligvis chokerede, og spurgte vredt: “Hvor har du fået bilen fra???”

Roligt og kontrolleret svarede drengen: “Jeg har købt den.”

“Med hvad? Penge!?”, spurgte forældrene…..

“Du har da ikke råd til en Porsche!???”

“Jo,” sagde drengen. “Bilen kostede mig faktisk kun 150 kroner.”

“Hvem dælen sælger sådan en bil for 150 kroner?”, spurgte forældrene rasende.

“Det var en dame lidt længere oppe ad gaden,” sagde drengen lige så rolig som før….

“Jeg kender ikke hendes navn, men da hun så mig cykle forbi på vej hjem fra skole, stoppede hun mig og spurgte, om jeg ville købe en Porsche for 150 kroner.”

“Gode Gud!!!” Udbrød moren. “Kvinden må jo være en svindler. Hvem ved, hvad hun nu finder på? Jonny, gå op til damen og find ud af, hvad der sker. ”

Drengens far gik op for at tale med kvinden. Da han ankom, fandt han hende uden for huset, hvor hun ordnede et blomsterbed.

Faren forklarede, hvem han var, og hvad det drejede sig om. “Hvorfor har du solgt en Porsche til en 15-årig for kun 150 kroner!???”

Kvinden tog sine havehandsker af og svarede.

“Her til morgen modtog jeg et opkald fra min mand. Jeg troede, han var på forretningsrejse, men det viste sig, at han havde taget en kvindelig kollega med til Hawaii. Han fortalte, at han ikke havde planer om at komme tilbage. Han bad mig om at sælge Porschen og overføre pengene til ham… Så det gjorde jeg.”

SCROLL NED FOR FLERE SJOVE JOKES! :)